Ексклюзиви
неділя, 01 лютого 2009 11:40

"Реал" нудно виграв, але... виграв

Автор: as.com
  Ігровий момент
Ігровий момент
"Нумансія" - "Реал 0:2

Голи: Рауль, 48, Роббен, 56

"Нумансія": Хуан Пабло, Хуанра, Сісма, Дімас, Нагоре, Ортега, Баркеро, Дель Піно (Керо, 63), Бріт (Аранда, 54), Гоїрія

"Реал": Касільяс, Рамос, Каннаваро, Пепе, Хайнце, Роббен (ван дер Ваарт, 65), Гаго, Л. Діарра, Снейдер, Ігуаїн (Хунтелаар, 77), Рауль (Хаві Гарсія, 84)

Попередження: Нагоре, Гоїрія - Рамос, Гаго, Л. Діарра

Видалення: Гаго, 79

Огляд матчу від "football.ua":

Провівши в цілому непоказний матч, "Реал", проте, набрав три очки.

Перший матч цих команд у поточному сезоні подарував незвичайно видовищний матч, де було забито сім м"ячів. Щось подібного чекати і від звітного поєдинку було б неправильно.

В першому таймі обидві команди гостро атакували та прагнули вести атакуючу гру.

До речі, найнебезпечніший момент у першому таймі створити вдалося саме господарям, коли м"яч після удару Дель Піно головою влучив у штангу воріт Касільяса. Таких моментів біля воріт Хуана Пабло не було. Та й Бріт, який не влучив у ворота з чотирьох метрів, теж напевно довго пам"ятатиме цей момент.

Вже в дебюті другої половини зустрічі "Реал" вийшов вперед. Роббен, змістившись у центр віддав передачу на Ігуаїна. Гонсало, знаходячись у досить непоганій позиції, вдарив по воротах, проте Хуан Пабло виручив команду. Ну як виручив... Відбив вбік. А в тій стороні якраз "вештався" Рауль, який і відправив круглого в порожні ворота.

"Нумансія" пішла відіграватися, але вже через десять хвилин Роббен, який зробив традиційний для себе рейд із флангу в центр, завершив прохід ударом по воротах. Удар був результативний.

На цьому гру можна було припиняти. Сучасний "Реал" просто так два голи вже точно не пропустить. Хоча... щастя "Реала", що в їх складі є Касільяс, який витягає навіть найбезнадійніші м"ячі.

І навіть більшість протягом останніх десяти хвилин не допомогла сорійцям наблизитися до позитивного результату. Ініціатива та територіальна перевага в зміни рахунку на табло, на жаль, не відбулася.

"Реал" знову переміг перемоги. Вже шостий раз поспіль.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" нудно виграв, але... виграв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути