четвер, 24 вересня 2009 10:56

Роналду і Рауль б"ють рекорди в "Реалі"

Роналду і Рауль б"ють рекорди в "Реалі"

Футболісти мадридського "Реала" Кріштіану Роналду і Рауль встановили нові рекорди клубу в матчі чемпіонату Іспанії проти "Вільярреала". Роналду став першим гравцем, який забив голи в кожній зі своїх чотирьох перших ігор за "Реал", а Рауль відновив рекорд клубу за числом матчів в чемпіонаті Іспанії, повідомляє Reuters.

Матч четвертого туру іспанської першості "Вільярреал" - "Реал" відбувся увечері 23 вересня і завершився перемогою мадридського клубу з рахунком 2:0. На другій хвилині рахунок відкрив Кріштіану Роналду, а другий гол у ворота "Вільярреала" забив бразилець Кака, який реалізував пенальті на 73-ій хвилині.

Раніше Роналду забивав голи у всіх трьох перших матчах чемпіонату Іспанії - 2009/10. Він відзначався в іграх з "Депортіво", "Еспаньолом" і "Хересом" (двічі). "Реал" купив португальця в червні у "Манчестер Юнайтед" за 94 мільйони євро.

Що стосується Рауля, то матч з "Вільярреалом" став для нього 524-м в чемпіонатах Іспанії. У цій грі він з"явився на полі на 67-ій хвилині, замінивши аргентинського форварда Гонсало Ігуаїна. Свою першу зустріч у чемпіонаті Іспанії Рауль провів 29 жовтня 1994 року.

У перших чотирьох матчах чемпіонату Іспанії "Реал" здобув чотири перемоги і з 12-а очками ділить перше-друге місце з "Барселоною". Третє-четверте місце ділять "Севілья" і "Атлетік".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналду і Рауль б"ють рекорди в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути