пʼятниця, 11 вересня 2009 18:26

"Реал" дав Роналду час на "розігрів"

"Реал" дав Роналду час на "розігрів"

Генеральний директор мадридського "Реала" Хорхе Вальдано заявив, що керівництво клубу не турбує той факт, що новачок команди Кріштіану Роналду поки не показує своєї найкращої гри. За словами Вальдано, португальцеві треба дати трохи часу, щоб через декілька матчів побачити його "справжню" гру, повідомляє Reuters.

Гендиректор "Реала" додав, що Кріштіану Роналду переживає через свої невдачі. Вальдано вважає, що це пов"язано з тим, що португалець - справжній професіонал і завжди хоче бути найкращим в своїй команді.

Кріштіану Роналду перейшов в "Реал" з "Манчестер Юнайтед" влітку 2009 року. Мадридський клуб заплатив за нього близько 94 мільйонів євро. Португалець став найдорожчим футболістом в історії.

Поки Роналду провів один офіційний матч за "Реал". 29 серпня в грі першого туру чемпіонату Іспанії з "Депортіво" він провів на полі 90 хвилин. "Реал" виграв з рахунком 3:2, а португалець забив другий гол своєї команди, реалізував пенальті на 32-ій хвилині.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" дав Роналду час на "розігрів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути