пʼятниця, 11 вересня 2009 14:56

Газон "Сантьяго Бернабеу" атакував невідомий вірус

Газон "Сантьяго Бернабеу" атакував невідомий вірус

За інформацією іспанського спортивного видання AS, "Реалу" знов доведеться змінити газон на полі "Сантьяго Бернабеу". Причиною неполадок став виявлений недавно вірус, через який деякі зони газону набухали і піднімалися, що неприйнятно для проведення матчів. Сьогодні на мадридській арені почнуться поспішні роботи зі зміни трав"яного покриття.

Головне завдання, що стоїть перед працівниками стадіону, - встигнути завершити всі приготування до 20 вересня. Цього дня Королівський клуб проводить домашній матч з суперниками з "Хереса". У цю суботу підопічні Мануеля Пеллегріні зустрінуться з "Еспаньолом" в Барселоні, а вже у вівторок дебютують в розіграші Ліги Чемпіонів в гостьовому матчі з швейцарським "Цюріхом".

Нагадаємо, що в лютому керівництво "Реала" прийняло рішення запросити в клуб Пола Бургесса, колишнього садівника "Арсеналу". Першим же рішенням новоспеченого працівника клубу стала повна заміна газону, що почалася не так давно, - 25 червня. Для здійснення цього задуму із Словаччини було виписано 800 квадратних метрів покриття. Безпосередньо зміною покриття на "Бернабеу" займалася компанія Rasen, за плечима якої робота з такими стадіонами, як міланський "Джузеппе Меацца" і віденський "Ернст-Хаппель-Штадіон", на якому, до речі, збірна Іспанія завоювала золото європейської першості.

Проблеми з газоном виявилися під час розіграшу PeaceCup, що проходив частково на "Сантьяго Бернабеу". Під час двох проведених на мадридській арені зустрічей стало очевидне, що газон починає підводитися. Зараз перед працівниками стадіону стоїть подвійне завдання: по-перше, потрібно встигнути підготувати газон до майбутнього матчу з "Хересом" в рамках національної першості, а, по-друге, підвести арену до фіналу Ліги Чемпіонів (22 травня) в оптимальних кондиціях.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Газон "Сантьяго Бернабеу" атакував невідомий вірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути