пʼятниця, 14 серпня 2009 13:00

Назвали найкращий стадіон світу

Назвали найкращий стадіон світу

Англійське видання The Times склало список найкрасивіших футбольних стадіонів світу. Найкращим був визнаний стадіон представника німецької бундесліги - дортмундської "Борусії" - "Вестфаленштадіон". "Величезний шум приголомшує від самого поля до останнього ряду. Це місце побудоване для футболу і для уболівальників. На цьому стадіоні найкраща в Європі атмосфера від матчу до матчу", - вважають в The Times.

Дійсно уболівальники "Борусії" вважаються найвідданішими в Німеччині. Цього року клуб відзначає свою сторічну річницю і в минулому сезоні стадіон "Сігнал-Ідуна Парк" ("Вестфаленштадіон") був найпереконливішим. На всі матчі чемпіонату Німеччини були продані всі 80500 місць.

Друге місце в рейтингу стадіонів за міланським "Сан Сіро" або "Джузеппе Меацца", третій - Ліверпуль "Енфілд". Замикають першу п"ятірку "Альянс Арена" мюнхенської "Баварії" і "Сантьяго Бернабеу" мадридського "Реала".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий стадіон світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути