вівторок, 21 липня 2009 13:39

Роналду обсвистали у дебютному матчі в "Реалі" (ФОТО)

Мадридський "Реал" виграв товариський матч в ірландського клубу "Шемрок Роверс" з рахунком 1:0 завдяки голу новачка Каріма Бензема, тоді як зірковий новобранець Кріштіану Роналду виглядав блідо.

Бензема відзначився під саму завісу зустрічі. Роналду, трансфер якого став рекордним в світовому футболі, як і французький форвард, вперше вийшов на полі у складі "Королівського клубу", відігравши 45 хвилин.


Майже 11 тисяч уболівальників, присутніх на стадіоні "Теллехт", обсвистували Кріштіану кожного разу, коли він торкався м"яча. Деякі люди намагалися подивитися на його гру з довколишніх будинків, тримаючи в руках таблички, на яких вказано 190 тисяч євро - суму, приблизно рівну щотижневій зарплаті португальця.

Господарі прийняли Роналду не дуже гостинно. Так, центральний півзахисник "Роверс" Пет Флінн в грубому підкаті відправив 24-річного уродженця острова Мадейри на газон після першого ж доторку до м"яча. Два штрафних у виконанні екс-футболіста "МЮ" не приховували в собі погрози: після одного з них м"яч потрапив у стінку, а інший удар пройшов далеко від рами воріт, що привело в екстаз місцеву публіку.

Після перерви головний тренер "Реала" Мануель Пеллегріні відправив відпочивати дев"ять гравців, в тому числі і Роналду.

Склад "Реала": Дудек, Мігель Торрес (Сальгадо, 46), Марсело (Дренте, 46), Пепе (Хайнце, 46), Метцельдер (Гарай, 46), Гаго (Парехо, 46), Діарра (Тебар, 46), Гуті (Снейдер, 46), Роналду (вандер Варт, 46), Рауль (Бензема, 46), Ігуаїн (Негредо).

До речі, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон не виключає того, що Роналду може повернутися в стан "червоних дияволів". "Кріштіану може повернутися, адже ти ніколи не знаєш, що відбудеться. Він любить "Юнайтед", він любить наш клуб. Якщо ви подивитеся на шість останніх років, що він був з нами, то побачите, що він ніколи не пропускав тренування.


Тоді Роналду перейшов у правильну команду на відповідному для цього етапі своєї кар"єри. Він міг поповнити ряди "Реала" або "Барселони", але він перейшов у правильний клуб, і він цінує це", - сказав шотландський фахівець.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Роналду обсвистали у дебютному матчі в "Реалі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути