вівторок, 07 липня 2009 08:59

Презентація Роналду б"є рекорди

Презентація Роналду б"є рекорди

На "Сантьяго Бернабеу" відбулася офіційна презентація футболіста, трансфер якого став найдорожчим в світі - Кріштіану Роналду офіційно перейшов з "МЮ" в мадридський "Реал" за 93,4 мільйона євро.

Подивитися на найдорожчого футболіста в світі зібралося 90 тисяч уболівальників, що стало новим рекордом. Презентація Кака зібрала 50 тисяч чоловік, а рекордною до цього часу була презентація Дієго Марадони, що зібрала 75 тисяч чоловік.

Кріштіану Роналду з"явився на полі з підтрибунного приміщення у формі "Реала" з 9 номером на спині. У присутності президента "Реала" і легендарних футболістів Альфредо Ді Стефано, чий номер він тепер носитиме, і Ейсебіо, португальський гравець поставив підпис під контрактом.

Після цього він звернувся до публіки, подякував їй за теплий прийом. "Я по-справжньому щасливий бути тут. Я досяг однієї зі своїх цілей", - сказав Роналду і разом з уболівальниками прокричав "VivaMadrid!".

Потім Роналду влаштував сеанс еквілібристики м"ячем, набиваючи його під прицілами телекамер. Примітно, що врешті-решт португалець м"яч упустив, і він покотився до маленького хлопчика з числа глядачів, який у результаті і отримав його з автографом Роналду. Ще одному глядачеві дісталася підписана футболка Кріштіану Роналду.

У супроводі охоронців гравець пройшовся по полю, вітаючи фанатів. Португалець підписав ще один м"яч, і відправив його на трибуни, де фанати влаштували справжню бійку за трофей.

На спеціальному постаменті було встановлено дев"ять копій Кубків чемпіонів, завойованих "Реалом" в різні роки.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Презентація Роналду б"є рекорди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути