Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 17:38

Рауль не проти пограти в MLS

Рауль не проти пограти в MLS

Форвард мадридського "Реала" Рауль заявив, що планує залишити свій нинішній клуб після закінчення сезону-2010/11. Після цього Рауль має намір відіграти ще один сезон в США, повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство Reuters. Рауль відзначив, що остаточне рішення він ухвалить в грудні 2010 року, оцінивши, чи здатний він ще принести користь "Реалу".

Рауль сказав, що гра і життя в США може принести досвід не тільки йому самому, але і членам його сім"ї. При цьому форвард відзначив, що ще не вирішив, чи буде він йти з "Реала" в американський клуб. За словами Рауля, існує вірогідність, що він завершить свою кар"єру в мадридському клубі, за який він виступає з 1994 року.

Гра і життя в США можуть принести досвід Раулю і членам його сім"ї

Недавно Рауль став найкращим бомбардиром в історії "Реала". 15 лютого в черговому турі чемпіонату Іспанії з футболу Рауль забив гол у ворота хіхонського "Спортінга". Цей м"яч став для Рауля 308-м у складі "Реала". Тим самим форвард перевершив досягнення знаменитого Альфредо ді Стефано.

Рауль, якому в червні 2009 року виповниться 32 роки, також є найкращим бомбардиром в історії єврокубків. На рахунку Рауля 66 голів в європейських клубних турнірах. Очікується, що 25 лютого форвард вийде в основному складі "Реала" в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем".

Довідка gazeta.ua

Рауль Гонсалес Бланко (ісп. Raul Gonzlez Blanco; народився 27 червня 1977 року в Мадриді, Іспанія), відоміший як Рауль (ісп. Raul), - іспанський футболіст, нападаючий. Капітан мадридського "Реала".

Зараз Рауль одружений, і у нього четверо дітей: Хорхе, Уго, близнята Матео і Ектор. Первісток був названий на честь людини, яка зіграла дуже важливу роль в становленні кар"єри Рауля, Хорхе Вальдано. Рауль любить читати, особливо книги Артуро Переса-Реверте, слухати іспанську музику. Любить спостерігати за коридою і полюванням.

Зараз ви читаєте новину «Рауль не проти пограти в MLS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути