середа, 22 грудня 2021 22:06

12 регіональних федерацій вимагають перевиборів президента Федерації боксу України

12 регіональних федерацій вимагають перевиборів президента Федерації боксу України
У Федерації боксу стався конфлікт. Фото: ФБУ

12 регіональних федерацій не визнали підсумки звітно-виборчої конференції Федерації боксу України та вимагають перевиборів президента організації. Про це їхні представники заявили на спеціальній прес-конференції, яка 22 грудня відбулася у Києві. За словами учасників заходу, звітно-виборча конференція ФБУ пройшла за відсутності кворуму.

17 грудня на звітно-виборчій Конференції Федерації боксу президентом ФБУ було переобрано Володимира Продивуса. Відповідно до регламенту, щоб Конференцію було визнано легітимною, а вибори відбулися – має бути зібраний кворум – представники мінімум 17 федерацій (у ФБУ входять 24 обласні федерації та федерація міста Києва).

Згідно з заявами керівників Київської обласної, Київської міської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Сумської, Одеської, Чернігівської та Донецької областей представники їхніх організацій у звітно-виборчій конференції ФБУ участі не брали, а отже, кворуму не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніколи в історії не побив би мене" - Ф'юрі згадав бій проти Кличка

За словами учасників пресконференції, єдиним виходом із ситуації, що склалася, вони бачать проведення нової звітно-виборчої конференції Федерації боксу України, президента та керівних органів організації. Інакше вони готові звертатися як до Міністерства молоді та спорту України, так і до спортивно-арбітражного суду в Лозанні.

Зараз ви читаєте новину «12 регіональних федерацій вимагають перевиборів президента Федерації боксу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути