пʼятниця, 01 жовтня 2021 11:43

Netflix запустив українську версію свого сервісу

Netflix запустив українську версію свого сервісу
Netflix також пропонує щоденну підтримку користувачів українською мовою. Фото: pixabay.com

Стримінговий сервіс Netflix запустив в Україні локалізований сервіс з інтерфейсом українською мовою. Вона стала однією з понад 30 мов, якими "говорить" Netflix.

Фільми та серіали сервісу будуть доступні не лише з українськими субтитрами, а й з українським дубляжем, передає "Бабель".

"Через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам повністю українську версію", - йдеться у заяві компанії.

Netflix також пропонує щоденну підтримку користувачів українською мовою у форматі чату або голосового зв'язку через додаток з 15:00 до 23:00 за Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найпопулярніший серіал Netflix в Україні

Один з найпопулярніших серіалів Netflix "Академія Амбрелла" дублювали українською. Дубляж виконують українські студії Postmodern Postproduction і "Так Треба Продакшн". У вересні 2020-го стали офіційними партнерами Netflix. Співпраця відбувається в рамках програми Netflix Post Partner Program, яка передбачає партнерство із закордонними студіями для адаптації контенту.

Першою стрічкою на Netflix з українським дубляжем став повнометражний мультфільм "Губка Боб: утеча". Згодом вийшов американський науково-фантастичний фільм Outside the Wire. Події частково відбуваються на території України, згадується російсько-українська війна.

Зараз ви читаєте новину «Netflix запустив українську версію свого сервісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути