Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2022 16:46

Міла Куніс ніколи не розмовляла українською: акторка сказала, у чому причина

Міла Куніс ніколи не розмовляла українською: акторка сказала, у чому причина
Голлівудська кінозірка українського походження Міла Куніс пояснила, чому не розмовляє українською. Фото: instagram.com/milakunis

Голлівудська кінозірка українського походження Міла Куніс пояснила, чому не спілкується українською мовою.

Днями акторка взяла участь у шоу CNN "Хто розмовляє з Крісом Воллесом". Вона сказала, що розмовляє зі своїми дітьми - донькою 8-річною Ваят і сином 6-річним Дмитром - на тему російсько-української війни.

Куніс з батьками емігрувала в Штати, коли їй було сім років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три державні мови після війни з РФ: Могилевська ошелешила заявою

"Я не говорю українською. Коли я росла в Україні, вона все ще перебувала під егідою СРСР, тому я говорила російською, як і всі ми. Тож мої діти розуміють російську мову. Я говорю російською зі своїми батьками. Я подумала: "Добре знати ще одну мову". Це все, про що я ніби продовжувала думати, чи добре знати іншу мову", - розповіла вона.

Куніс згадала, що тієї ночі, коли РФ напала на Україну, багато чого змінилося і для їхньої родини.

"Здавалося, що за одну ніч ми обоє повернулися до наших дітей і сказали: "Ви наполовину українці, наполовину американці". Це миттєво увійшло в моду, і вони такі: "Так, ми розуміємо, мамо". Але зрештою неймовірно важливо знати, звідки ти родом. Це красиво напрочуд - мати кілька культур. Ми не повинні бути однаковими. Ми не повинні всі думати однаково", - зізналася вона.

Акторка завжди повторювала про важливість того, щоб її діти знали свою спадщину. Але наголошує неодноразово на цьому і зараз - після військового вторгнення Росії на території України.

Серед зірок, які фінансово підтримали нашу країну — американська акторка 38-річна Міла Куніс, яка народилася в Чернівцях. Пожертвувала 87 млн грн. Планує зібрати ще 877 млн грн гуманітарної допомоги. 29 млн грн на допомогу біженцям виділив канадський актор Раян Рейнольдс, 45 років. 9 млн грн — ізраїльський історик Ювал Ной Харарі, 46 років. Додав, що це обов'язок усього світу — підтримати український народ, від мужності якого зараз залежить майбутнє людства.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс ніколи не розмовляла українською: акторка сказала, у чому причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути