пʼятниця, 28 листопада 2014 17:20

Сімейна пара з Астани відкрила порнотеатр у себе вдома

Сімейна пара з Астани відкрила порнотеатр у себе вдома

Сімейна пара з Астани відкрила перший в Казахстані порнотеатр під назвою "Класика пристрасті". На постійній основі в театрі працюють тільки два актори - це саме подружжя. Вони виступають під псевдонімами Ураган і Ребекка, повідомляє сайт "Експрес К".

За словами Урагану, ідею відкрити театр без цензури подала йому дружина. У своїх постановках вони розігрують сцени з відомих вистав. Це, зокрема, "Ромео і Джульєтта", а також "Отелло". Для своїх виступів актори підбирають костюми, а також залучають масовку. Еротичні сцени, як правило, відбуваються у фіналі вистав.

Сімейна пара організовує виступи у власній квартирі, а квитки на них можна придбати в соціальних мережах. Відвідування вистави коштує 5 тисяч тенге (приблизно 1317 рублів).

Ураган вважає, що їхні виступи корисні для людей, оскільки допомагають зняти психологічні бар'єри.

Відзначається, що порновистави користуються популярністю в нічних клубах Астани і Алма-Ати. Іноді в цих виставах беруть участь відвідувачі. Проте в "Класиці пристрасті" публіці заборонено брати участь у виставах. Крім того, гостей просять дотримуватися дрес-коду. Для жінок-вечірні сукні та коштовності, для чоловіків - фраки з краватками-метеликами.

Зараз ви читаєте новину «Сімейна пара з Астани відкрила порнотеатр у себе вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути