четвер, 21 квітня 2016 12:12

В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників

В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників

В Україні з'явився перший онлайн-телеканал про IT. Його основна мета - поширення знань в IT-сфері серед українських користувачів та просування української IT-індустрії на міжнародному рівні.

Про це повідомляє AIN.ua.

Канал доступний на Divan.TV в режимі бета-тестування та на власному сайті braintv.net. Повноцінно він запрацює у травні До кінця цього місяця він канал запустять на Megogo, OLL.TV і FainoTV. Трансляція здійснюватиметься в інтернеті і через SmartTV.

Нині на BrainTV можна переглянути Гарвардський курс з основ програмування CS50, інтерв'ю з українськими стартапами, репортажі зі спеціалізованих заходів та інший освітній контент з IT-тематики. В майбутньому канал запустить розважальне шоу Get In і студію новинного продакшену Weekly Tech News Digest. Кошти на реалізацію цих проектів зберуть за допомогою краудфандінга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вивчатимуть Гарвардський курс з програмування онлайн

"BrainTV – це телеканал, який прагне представити українську IT-індустрію на світовій арені", - повідомляється на сайті телеканалу.

Канал є некомерційним проектом. Як зазначає його керівник Божена Шеремета, "розвиваючий, інформаційний та освітній контент" потрібен людям, і BrainTV розраховує надати до нього більш широкий доступ.

Канал веде мовлення трьома мовами: українською, російською та англійською.

Нагадаємо, українська кіберполіція знешкодила велику мережу заражених серверів, які тривалий час функціонували на території України.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився освітній онлайн-телеканал для айтішників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути