неділя, 27 травня 2018 15:44

Uber збудує центр для розробки літаючих таксі

Uber збудує центр для розробки літаючих таксі
Компанія буде розроблювати літаючі авто у Парижі. Фото: siecledigital.fr

Розробкою штучного інтелекту для безпілотних літаючих автомобілів з осені займуться фахівці Uber.

Компанія шукає розробників алгоритмів, технологій, за допомогою яких буде рухатися апарат. Центр перспективних технологій буде розташовуватись у Парижі. У нього запрошують фахівців в області штучного інтелекту і комп'ютерного зору, повідомляє "Телеграф".

"Спочатку в центрі аналізуватимуть попит на транспортні засоби на основі машинного навчання і створюватимуть алгоритми з управління апаратами в повітрі на малій висоті. Крім того, фахівці займуться інтеграцією ідей Uber в законодавство і розробку мереж для обслуговування транспорту", - йдеться в повідомленні компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники Google протестують проект для Пентагону

Видання зазначає, що Франція поступово стає світовим центром досліджень штучного інтелекту. Компанія Google заявила, що побудує лабораторію з вивчення машинного навчання в Парижі. Facebook подвоїть свою команду у Франції. Основною причиною такого технологічного буму називають ставку уряду президента Еммануеля Макрона на штучний інтелект.

Країна планує створити цільову програму набору студентів за напрямом штучного інтелекту, щоб подвоїти кількість фахівців у країні.

Безпілотні таксі Uber не можуть справитись без втручання людини. У США за 2 тижні березня автономні таксі проїхали 32 тис. км, але людині довелося втручатися в їхню роботу кожні 1,6 км.

Зараз ви читаєте новину «Uber збудує центр для розробки літаючих таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути