вівторок, 14 серпня 2018 12:51

Платіжна система EasyPay запускає вигідні грошові перекази на оновленому сайті

Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay порадував користувачів оновленим сайтом. Завдяки оптимізованому інтерфейсу сторінка стала більш ергономічною, інтуїтивно зрозумілою і зручною у використанні. Але що найголовніше - тепер ви можете оцінити переваги нових функцій і здійснювати грошові перекази за максимально вигідним тарифом.

Грошові перекази стали ще зручнішими

EasyPay оновив опцію переказ з карти на карту. Кошти можна переказувати онлайн між банківськими картами будь-яких банків України. Більш того, зареєстровані в системі користувачі переводять кошти за тарифом 0,5% + 2,5 грн, що є найбільш вигідним тарифом на ринку.

  Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень
Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень

Зареєструвати карту неймовірно просто. Досить одного кліка "Зберегти карту" під час першої оплати послуг і надалі користувачеві будуть доступні всі опції і вигоди Особистого кабінету, як наприклад, вигідний тариф на перекази коштів. Важливо пам'ятати, що для активації карт 2ds верифікація банку все ж необхідна, а ось активація карт 3ds відбувається автоматично.

  Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень
Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень

Для зручності користувачів, під час переказу коштів, еквівалент суми переказу автоматично відображається в USD та EUR згідно з актуальним курсом валют на поточний день.

Переказ коштів здійснюється в кілька кліків прямо з головної сторінки оновленого сайту. Ліміт однієї операції переказу коштів - до 25 000 грн.

Сервіс EasyPay захищений згідно з останніми світовими стандартами безпеки. Зокрема сервіс сертифікований за міжнародним стандартом PCI DSS. Він гарантує максимальну ступінь безпеки обробки, зберігання та передачі призначених для користувача даних. Грошові перекази з EasyPay конфіденційні, а дані карти надійно захищені.

Кошти можна переказувати, як між картами, так і з карти на електронний гаманець, з гаманця на карту, між електронними гаманцями і адресно за вказаними реквізитами.

Опція "Платіж за реквізитами" дозволяє перерахувати кошти на рахунки фізичних або юридичних осіб по всій Україні. Кошти можуть бути перераховані, як з банківських карт платіжних систем VISA, MasterCard, ПРОСТІР, так і з електронного гаманця EasyPay.

  Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень
Всеукраїнський оператор прийому платежів EasyPay презентував кілька нововведень

Крім грошових переказів, новий сайт EasyPay надає розширені можливості і зручний процес оплати 2500+ послуг по всій Україні. З додаткових опцій варто відзначити наявність функції миттєвої оплати за допомогою електронного гаманця MasterPass, контроль залишку балансу на мапі безпосередньо в платіжній системі, оплата рахунків за допомогою мобільних грошей і багато іншого.

Більш того, при оплаті за допомогою MasterPass, комісія з платежів за комунальні послуги не стягується, а при оплаті унікальною банківською картою EasyPay Forward - комісія 0% на будь-які види послуг. Власники EasyPay Forward також накопичують кошти за допомогою депозитного рахунку, роблять покупки зі знижками і повертають сashback до 5%.

Зараз ви читаєте новину «Платіжна система EasyPay запускає вигідні грошові перекази на оновленому сайті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути