пʼятниця, 31 жовтня 2014 15:37

Цукерберг прокоментував зізнання голови Apple у гомосексуалізмі

Цукерберг прокоментував зізнання голови Apple у гомосексуалізмі

CEO Facebook Марк Цукерберг прокоментував публічне визнання CEO Apple Тіма Кука своєї гомосексуальності.

"Спасибі, Тім, за те, що ти показав, що значить бути справжнім, сміливим, а також справжнім лідером", - написав він на своїй сторінці в Facebook з посиланням на відкритий лист Кука. Раніше Цукерберг вже підтримував представників ЛГБТ-спільноти. Наприклад, він брав участь у гей-параді в Сан-Франциско.

 

 

Вчинок Тіма Кука також схвалили колишній президент США Білл Клінтон, CEO Microsoft Сатья Наделла, засновник Virgin Group Річард Бренсон, один з основних топ-менеджером Google Сундар Пичаи, старший віце-президент з маркетингу Apple Філіп Шиллер, старший віце-президент по софту Apple Едді Кью, CEO Box Аарон Леві і багато інших.

Нагадаємо, що 30 жовтня видання Bloomberg Businessweek опублікував відкритий лист CEO Apple Тіма Кука. У ньому він заявив, що "пишається тим, що він гей".

Заяву Тіма Кука викликало бурхливу реакцію серед громадських діячів та користувачів Мережі. Наприклад, православний активіст Дмитро Енте запропонував відмовитися від техніки Apple, а російський депутат Віталій Мілонов - заборонити Куку в'їзд в Росію.

Зараз ви читаєте новину «Цукерберг прокоментував зізнання голови Apple у гомосексуалізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути