вівторок, 29 червня 2010 14:31

В Інтернет потрапила секретна інформація про нову Windows 8

В Інтернет потрапила секретна інформація про нову Windows 8

Microsoft знову допустила інформаційний витік, який проливає світло на нову операційну систему Windows 8. Новинка буде помітно відрізнятися від існуючих продуктів софтверної корпорації.

Цього разу в Інтернет потрапили слайди презентації, підготовлені корпорацією для своїх партнерів. У документах, не призначених для розголосу, описуються можливості не лише майбутньої системи, але й інших компонентів екосистеми Windows.

Судячи по слайдам, "вісімка" порадує користувачів безліччю нових функцій. Несподіванки будуть починатися вже з запуску комп'ютера - Windows 8 буде стартувати майже миттєво. Авторизація в системі буде вдосконалена: використовуючи веб-камеру, комп'ютер буде автоматично розпізнавати обличчя людини, що сидить перед комп'ютером. Таким чином, цей процес більше не буде вимагати введення логінів і паролів.

Взаємодія з програмами також буде істотно перероблена. Тепер користувачі зможуть купувати і скачувати необхідний софт через інтернет. Крім того, в Windows 8 з'явиться своєрідне "перезавантаження", що дозволятиме перевстановити операційну систему із збереженням всіх документів, налаштувань і навіть програм.

У апаратному плані "вісімка" стане кроком вперед в порівнянні з Windows 7 - в новій ОС з'явиться автоматичне керування підсвічуванням екрану залежно від зовнішнього освітлення, підтримка інтерфейсів USB 3.0 і Bluetooth 3.0, а також можливість бездротового підключення моніторів і проекторів через протокол Wireless HD. Крім того, Windows 8 отримає покращувану систему управління енергоспоживанням.

Представники Microsoft поки ніяк не коментують опубліковані матеріали.

Infox

Зараз ви читаєте новину «В Інтернет потрапила секретна інформація про нову Windows 8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути