Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 11:11

Microsoft ощасливила користувачів безкоштовним антивірусом

Microsoft ощасливила користувачів безкоштовним антивірусом

Корпорація Microsoft офіційно анонсувала вихід безкоштовного антивірусу Security Essentials, який призначений для захисту користувачів не тільки від вірусів, але й інших видів шкідливих програм.

Антивірус буде викладений в загальний доступ протягом 29 вересня. Щоб його завантажити, не вимагається реєстрації або будь-яких додаткових дій. В даний час на сайті представлена лише бета-версія програми, викладена для 75 тисяч тестерів 23 червня.

Нова програма працює у фоновому режимі і виводить попередження тільки в тих випадках, якщо їй необхідне рішення користувача. Security Essentials, за словами співробітників Microsoft, обмежує об"єм ресурсів, необхідних їй для роботи. Вона також оновлює базу даних шкідливих програм в реальному часі.

Для роботи програми необхідний комп"ютер зі встановленою Windows XP Sp2 або Sp3, Vista або Windows 7. Security Essentials переклали на 8 мов. Програма буде насамперед доступна жителям 19 країн.

Security Essentials займе місце платної програми Windows Live Onecare, підтримка якої припинилася 30 червня. Нова програма призначена для звичайних користувачів. Корпоративним клієнтам Microsoft пропонує потужніший пакет Forefront Client Security, що забезпечує централізований захист всіх комп"ютерів компанії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Microsoft ощасливила користувачів безкоштовним антивірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути