субота, 04 вересня 2021 11:20

Українка перемогла в американському конкурсі краси

Українка перемогла в американському конкурсі краси
Українка перемогла у конкурсі краси Ms. World International 2021. Фото: instagram.com/ms.ukraine.worldinternational

Киянка Валерія Байрамова перемогла у міжнародному конкурсі краси в Маямі, США, та отримала титул Ms. World International 2021

Українка вперше в історії цього американського конкурсу краси стала головною переможницею. У ноьому взяли участь 56 дівчат із різних країн - Великої Британії, Франції, Італії, Ізраїлю, Канади, Швеції, Австралії, Іспанії та інших.

"Коли я почула саме своє ім'я, захотілося себе вщипнути, щоб переконатися, що це реальність, а не прекрасний сон. Щоб описати ці відчуття - не вистачить слів в одному словнику. Пишаюся тим, що змогла отримати для моєї країни таку важливу, знакову і довгоочікувану перемогу", - ділиться враженнями Валерія Байрамова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка за $100 тис. і робота моделлю в Китаї. Неочікувані факти про переможниць "Міс Україна Всесвіт"

Цього року Україна вперше за 15-річну історію конкурсу взяла в ньому участь, що завершилося блискучою перемогою нашої співвітчизниці.

Колишня королева краси приєдналася до боротьби повстанців М'янми проти військової хунти. Вона виставила фото з автоматом в соцмережах.

Королева конкурсу Miss Grand International Хтар Хтет Хтет представляла М'янму на конкурсі краси 2013 року в Таїланді, змагаючись з іншими жінками в таких категоріях, як моделі купальників і національні костюми. Тепер бореться проти військових, які контролюють джунглі на кордонах її країни.

Зараз ви читаєте новину «Українка перемогла в американському конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути