вівторок, 09 липня 2013 15:41

У Таїланді "гітлероманія": обличчя фюрера малюють на футболках, а його іменем називають фастфуди
7

Фото: Фото: bigpicture.ru

Божевільна популярність Гітлера у Таїланді не спадає. Нещодавно почав працювати фастфуд "Гітлер", що пропонує клієнтам страви з курки.

Про це пише сайт bigpicture.ru.

Черговою сторінкою у розвитку тайського наці-тренда стало відкриття фастфуду під назвою "Гітлер" у Бангкоку. Тут пропонують картоплю фрі, смажену курку, бургери і кебаби. На вивісці перероблений логотип KFC, а біля входу - Рональд Макдональд із суворим виразом обличчя і тими самими вусами. Шоковані відвідувачі викладають в Інтернет і роблять перепосто все нових і нових фото з ресторану націонал-соціалістичного швидкого харчування.

"Гітлер" відкрився місяць тому, і днями я зайшов туди перекусити. Їжа була цілком нічого, і на моє запитання, чому заклад називається саме так, продавець відповів, що власник просто порахував це хорошим маркетинговим ходом", - розповів Алан Робертсон, що живе у Бангкоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійське вино із зображенням Гітлера і Муссоліні обурює російських туристів

Бангкок захлеснула нова мода - мультяшні зображення Гітлера всюди, особливо популярний ремейк Рональда Макдональда, обличчя якого замінене на обличчя фюрера.

Панди і телепузики - лише деякі персонажі, яким прилаштовують обличчя Гітлера. Крім того, новоспечені іпостасі Адольфа зазвичай мають злий вираз обличчя і рясніють нацистськими символами.

Тренд набирає популярності. Тайські підприємці визнають, що хоча деякі клієнти і не схвалюють товари з зображенням Гітлера, але футболки користуються небаченою популярністю серед молоді.

Нагадаємо, у 2007 році сотні учнів у Бангкоку вбралися у костюми у стилі нацистської форми і влаштували парад. У 2009 році музей воскових фігур у Паттайї вивісив гігантську рекламу нової експозиції з зображенням фюрера і написом "Гітлер не помер!". У вересні 2011 року учні з міста Чіангмай знову влаштували масове переодягання у саморобні костюми нацистів зі свастиками й іграшковою зброєю.

Зараз ви читаєте новину «У Таїланді "гітлероманія": обличчя фюрера малюють на футболках, а його іменем називають фастфуди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути