Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 12:13

У британських "готелях" для бешкетників "мінімалістський шик" та страви з мікрохвильової печі

У британських "готелях" для бешкетників "мінімалістський шик" та страви з мікрохвильової печі

Поліція британського Манчестера придумала незвичайний спосіб попередити п'яниць і бешкетників про те, в якому місці їм належить провести день або кілька днів у тому випадку, якщо їх затримають за порушення громадського порядку в стані алкогольного сп'яніння. Так, напередодні зимових свят поліція презентувала сайт "мережі готелів" для любителів випити і почати буянити в нетверезому вигляді, повідомляє QMI Agency.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На старій греблі німці побудують 4-зірковий готель за 15 млн євро

На сайті "мережі" під назвою Drunken Disorderly Inn сказано, що в даний час поліція вже почала приймати бронь кімнат на Різдво і Новий рік. Гостям установи, що працює 24 години на добу сім днів на тиждень, будуть запропоновані одиночні камери з інтер'єром у стилі "мінімалістський шик", можливість отримати страви, розігріті в мікрохвильовці, а також повна ізоляція на час перебування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У в'язаному номері готелю яєчня і зубна паста зроблені з пряжі

Крім того, як відзначили творці Drunken Disorderly Inn, "готелі" знаходяться неподалік від міських барів, клубів і дискотек, а крім того, поряд з ними завжди розташовані суди. Вартість "послуг" залежить від ступеня сп'яніння відвідувача і наслідків його вчинків. Мінімальна плата становить 80 фунтів стерлінгів - це штраф за перебування у нетверезому вигляді в громадському місці. Також постояльці Drunken Disorderly Inn можуть отримати заборону на відвідування барів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня пилососна фабрика стала готелем

На думку поліції Манчестера, замасковані під готельні послуги попередження про неминучість покарання за п'яний дебош допоможуть жителям міста налаштуватись на свята більш серйозно і постаратись уникнути арештів у нетверезому вигляді.


Зараз ви читаєте новину «У британських "готелях" для бешкетників "мінімалістський шик" та страви з мікрохвильової печі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути