Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 10:52

Із корівників у Швейцарії зробили готель з апартаментами
8

Фото: Фото: www.montagne-alternative.com

На висоті 1500 м над рівнем моря в Швейцарії два брати відкрили шикарний апарт-готель у колишньому корівнику. Причому зовні готель і виглядає як корівник - це задум всієї концепції.

Проект називається Montagne Alternative. Суть проекту така: Людовік і його двоюрідний брат Бенуа Грайндль купили кілька корівників та відремонтували їх, зберігши зовнішній вигляд, але геть змінивши інтер'єр.

І зараз ззовні вони як і раніше виглядають як корівники, але всередині нічим не відрізняються від хорошого апарт-готелю: м'які ліжка в кімнатах з вікнами на всю стіну, камін у вітальні, повністю обладнана кухня, Wi-Fi. Тільки немає телевізора.

Зараз у Montagne Alternative чотири корівники (Людовік із задоволенням вимовляє назву - пишається своєю роботою). Три з них розраховані на 6, 8 і 10 осіб відповідно. Їх можна знімати повністю або ділити з сусідами. Четвертий корівник площею 50 кв. м використовується як конференц-зал.

"Останній західноєвропейський тренд, - говорить двоюрідний брат Людовіка, Бенуа, - це прагнення втекти з великих міст як можна далі. У тутешній тиші ідеально і працюється, і відпочивається. Невипадково слоган нашої компанії - "Inspiring Heights" ("Висоти, що надихають")".

Людовік опинився в Швейцарії після того, як більше 10 років пропрацював у Брюсселі в компанії, робота якої пов'язана з електронною безпекою. Потім він захотів різко змінити своє життя і переїхав в Альпи. А виявивши в околицях свого села ідилічний Коммейр, придумав бізнес-проект, який став дуже популярним.

Зараз ви читаєте новину «Із корівників у Швейцарії зробили готель з апартаментами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути