пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:35

У в'язаному номері готелю яєчня і зубна паста зроблені з пряжі
5

Фото: Фото: drunov.ru

Дизайнер Кейт Дженкінс повністю "заплела" одномісний номер у готелі "Pelirocco" в Брайтоні в'язаними виробами власної роботи - починаючи від шпалер і закінчуючи тарілкою зі сніданком і тюбиком зубної пасти.

На все це 40-річна британка витратила один місяць і 5кг пряжі. За допомогою двох асистенток вона зв'язала вазу з квітами, штори та покривало з ниток 100 різних кольорів. Телефон, абажур, чайник і чашку вона покрила в'язаними виробами з гачка, на стіни розвісила картини з в'язаними натюрмортами і наклеїла фотошпалери з малюнком великої лицьової в'язки. Незайманою залишилась тільки ванна, щоб сантехніка не пріла.

Зараз кімната офіційно відкрита для гостей і вже замовлена ??до неділі. Доба перебування коштує 55 ? по буднях і 69 ? по вихідних - але тільки протягом наступних трьох років.

"Не беручи до уваги сантехніку, єдине, що я не покрила в'язкою, це кістяк ліжка і крісло-гойдалка. Я хотіла, щоб усе було зроблено зі смаком, але без перебору", - пояснює Кейт Дженкінс.

Дизайнер, якій належить компанія під назвою "Cardigan", ще 16 років тому почала розробляти моделі трикотажу для таких відомих лейблів, як "Marc Jacobs", "Sonia Rykiel" і "Donna Karan". До декорування готельного номера кілька років тому вона також "обв'язала" кафе і сад.

"Деякі люди говорять, що в'язання - це тільки для бабусь, але мені воно завжди здавалось дуже стильним", - говорить вона.

Зараз ви читаєте новину «У в'язаному номері готелю яєчня і зубна паста зроблені з пряжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути