Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 09:24

З даху "казкового" ??готелю в Чилі бурхливими потоками стікає вода
6

Фото: Фото: novate.ru

У Чилі побудували казковий готель Magic Mountain Lodge, який нагадує будиночок з твору Джона Рональда Руела Толкієна про Середзем'я.

В одному з диких куточків на півночі Патагонії, в природному парку Huilo-Huilo (Чилі) збудували готель Magic Mountain Lodge. Він має справді казковий зовнішній вигляд.

Зокрема, він має вигляд невеликої гори, поцяткованої печерами, в яких живуть люди. У готелі є зручні кімнати (всього 13 номерів).

Приміром, потрапити всередину цього готелю можна тільки через підвісний місток, що проходить через густі зарості. А з даху цього будинку-гори тече вода, розтікаючись бурхливими потоками по стінах, між вікнами, підживлюючи в'юнкі рослини, якими густо вкрита зовнішня поверхня Magic Mountain Lodge.

Подібний дизайн будівлі пов'язаний з місцевою легендою про існування в цих лісах чарівної гори, яка виконує бажання будь-кого, хто опиниться на ній. І в готелі Magic Mountain Lodge обслуговуючий персонал, дійсно, виконає будь-які бажання клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «З даху "казкового" ??готелю в Чилі бурхливими потоками стікає вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути