середа, 05 жовтня 2011 09:36

Через поганий відгук в Інтернеті готель лишився без відвідувачів

Через поганий відгук в Інтернеті готель лишився без відвідувачів

Власниця британського готелю Riverside Hotel & Restaurant Дебора Сіндайр звинуватила портал TripAdvisor у доведенні її закладу до банкрутства.

У ході перевірки адміністрація TripAdvisor, що є одним з найбільших світових сайтів онлайн-бронювання, визнала один з позитивних відгуків про готель Дебори Сіндайр підозрілим, і сторінка готелю стала "позначена червоним" - на ній з'явилось попередження про те, що TripAdvisor має підстави сумніватися в достовірності відгуків про пропоновані готелем послуги.

Представники TripAdvisor стверджують, що відгук, який викликав їх підозру, був насправді написаний менеджментом готелю і тому є фальсифікацією та порушенням правил користування сервісом.

Готель, у свою чергу, заперечує звинувачення, кажучи, що відгук залишив задоволений сервісом клієнт, скориставшись комп'ютером у готелі.

Між тим, після отримання "червоної мітки", справи готелю, що надає послуги в сегменті high-end, пішли погано. Рівень бронювання номерів у готелі впав до критичної позначки.

Менеджмент Riverside змушений був знизити вартість проживання на 70% від звичайної вартості до 125 фунтів за ніч, але це не надто допомогло.

Номери готелю як і раніше порожні, а його власниця готує судовий позов проти порталу TripAdvisor.

Зараз ви читаєте новину «Через поганий відгук в Інтернеті готель лишився без відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути