вівторок, 04 жовтня 2011 16:49

Багатого чоловіка через інтернет знайти нереально

Багатого чоловіка через інтернет знайти нереально

Серед молоді зараз модним стало знайомство через інтернет. Користуються популярністю соціальні мережі, сайти знайомств і шлюбних агентств.

Чи можна знайти хорошого хлопця для створення стосунків у віртуальному світі кореспондент Gazeta.ua запитала у сімейного психолога Антона Закревського.

"Більшість дівчат намагаються знайти там заможного чоловіка. У першу чергу заводять знайомства з іноземцями. Дівчина мріє, що з американцем, канадійцем чи італійцем відчує справжнє щастя, бо у них є все – гроші, будинок, авто, можливість їздити по дорогих курортах. На цю вудочку ловляться, а потім потрапляють у сексуальне рабство".

За спостереженням психолога, якщо вже такому хлопцю і потрібна дружина, то він навряд чи буде її шукати в просторах інтернету. Він може піти на якийсь модний показ або світську вечірку.

"Гідного чоловіка складно зустріти через інтернет - будьте готові до того, що, перш ніж це станеться, вам доведеться не раз розчаровуватися. У пошуку кращого життя дівчини часто клюють на такі приманки, як багатий чоловік через інтернет. "Багатими чоловіками" зазвичай виявляються іноземці, які приїжджають в нашу країну заради сексуальних розваг", - констатує психолог.

Наприклад, київська письменниця Лада Лузіна познайомилася зі своїм чоловіком в інтернеті.

"Не буду сперечатися, може є і щасливчики, які знайшли собі наречених в інтернеті, - продовжує діалог Антон. - Є багато шлюбів, які починалися з "всесвітньої павутини". Але якщо чесно, я мало уявляю, як багатий, успішний чоловік приходить ввечері після роботи і в поспіху, не знімаючи туфлі, біжить до комп'ютера і дивиться, чи написала йому майбутня наречена. У соціальній мережі люди грають певну роль, вони не видають себе справжніх. Там важко навіть людину зі справжньою зовнішністю знайти. Більшість ховаються під портретаи моделей, спортсменів, артистів – всі схожі на Ріккі Мартінів і Бекхемів".

Зараз ви читаєте новину «Багатого чоловіка через інтернет знайти нереально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути