Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2009 11:56

Шлюб з розумною жінкою подовжує життя чоловіка

Шлюб з розумною жінкою подовжує життя чоловіка

Чоловікові, який хоче прожити якомога довше, слід поєднати свою долю з розумною і освіченою жінкою - з такою порадою виступили дослідники із Стокгольмського університету. Про результати їх роботи повідомляє лондонська газета "Дейлі телеграф".

Під час вивчення 1,5 млн. пар учені дійшли висновку, що тривалість життя залежить, насамперед, від розумових здібностей і освіченості жінки. При цьому інтелектуальний рівень чоловіка не має суттєвого значення.

"Традиційно жінка несе значно більшу відповідальність за дім, ніж чоловік", - відзначили шведські дослідники. "В результаті рівень освіченості жінки має важливіше значення, оскільки саме вона ухвалює рішення щодо побуту, харчування і способу життя подружжя".

Проте є сфера, у якій внесок чоловіка грає важливішу роль у тривалості життя партнерів. Це розмір заробітку. Чим більше чоловік приносить додому грошей, тим вищих стандартів життя дотримується вся сім"я. Це стосується всіх сторін життя, включаючи повноцінний відпочинок, харчування, а також медичне обслуговування, відзначають учені.

likar.info

Зараз ви читаєте новину «Шлюб з розумною жінкою подовжує життя чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути