Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2011 09:23

Скульптор зробила вітальню з 420 кг темного, молочного та білого шоколаду
7

Фото: Фото: drunov.ru

Російський торговий центр "Калінінград Плаза" нещодавно відсвяткував свою п'яту річницю, і з цієї нагоди керівництво магазину попросило скульптора Олену Кліман створити кімнату зі справжнього шоколаду.

Після кількох днів роботи перед відвідувачами центру постала солодка вітальня площею приблизно 20 квадратних метрів. На оздоблення та меблювання кімнати пішло 420 кілограмів темного, молочного та білого шоколаду, з якого Кліман з ювелірною точністю вирізала антикварний диван, обідній стіл зі стільцями і килим, а також сервіз, свічники й вазу з квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські кондитери створили гігантську плитку шоколаду вагою 6 тонн

Коментуючи свою роботу, скульптор сказала, що отримала величезне задоволення, працюючи над шоколадною кімнатою. "Створення шоколадної кімнати чимось нагадує роботу над скульптурами з льоду. Але шоколад теплий, смачно пахне і створює небувалу атмосферу. Це ідеальний робочий матеріал для фантазій художника", - говорить вона.

Після святкування дня народження "Калінінград Плаза" цю апетитну вітальню розламали на дрібні шматочки і роздали відвідувачам центру.

Раніше подібну акцію влаштовував литовський торговий комплекс, де теж спорудили шоколадну кімнату. А ще раніше відомий німецький модельєр Карл Лагерфельд зробив собі власний шоколадний готельний номер, в який, крім солодких меблів, він помістив їстівну копію свого улюбленого манекенника Батіста Джабіконі.

Зараз ви читаєте новину «Скульптор зробила вітальню з 420 кг темного, молочного та білого шоколаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути