Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 16:06

Художник написав картини шоколадом та кетчупом
14

Фото: Фото: Ольга Каменєва

25 жовтня в "SkyArtCafe"що в "ПінчукАртЦентрі" відбулася виставка українських плям.

Шедеври світового живопису написали продуктами харчування. Художник Володимир Клєменев 48 років, зробив 8 репродукцій на білих футболках.

Писав кетчупом, шоколадом, гірчицею, хроном, яйцями та буряком. Виставку організувала одна з компаній, що виробляє пральні машини.

"Змішував продукти харчування з водою. Так не залишилось масних плям. Картини писав не довго. Найважчою була "Червоні рибки" Анрі Матіса, дуже багато деталей. Найпростішою "Композиція № 13" Малевича, там всього кілька їх. Ну і малювати на футболках спершу було дивно але потім втягнувся." - розповів художник. На одну картину у нього йшло не більше години.

Також на білих футболках усім охочим малював шарж і київський художник Анатолій Бабич. Писав вугільним олівцем по білій футболці. Намальовані карикатури можна було забрати собі.

Крім цього, кожен охочий зміг намалювати на білій футболці продуктами харчування все, що бажав. Пізніше усі розмальовані відвідувачами футболки випрали у пральній машині.

Зараз ви читаєте новину «Художник написав картини шоколадом та кетчупом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі