четвер, 31 січня 2008 19:01

У готелі відкрили шоколадну кімнату

У вівторок у готелі американського міста Нью-Йорк відкрили кімнату, де стіни, меблі й інтер"єр зроблені з бельгійського шоколаду. Її створили до Дня святого Валентина, який відзначають 14 лютого. Вона буде відкрита для відвідувачів протягом двох тижнів.

Посеред кімнати стоїть шоколадний стіл із солодкими підсвічниками. Його поверхня покрита склом. На стінах висять копії картини з кольорових шматочків шоколаду: "Поцілунок" австрійського художника Густава Клімта, поряд твори американського митця Джексона Поллока.

Відвідувачі можуть ходити кімнатою, сидіти на оздобленому шоколадом дивані та гортати шоколадні книги. Не можна лише топити камін і запалювати свічки, бо від тепла вони розтануть. Окрім того, не рекомендують сідати на табурети. Вони можуть розламатися під вагою людини.

Двоє щасливців, які куплять коробку цукерок із виграшним квитком, проведуть романтичний вікенд у подібній солодкій кімнаті. Її створять для них у іншому готелі в травні цього року. Акційні коробки продаватимуть на території США до 14 лютого за ціною від $23 (115 грн).

Зараз ви читаєте новину «У готелі відкрили шоколадну кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути