вівторок, 24 квітня 2007 16:29

Поповнювати рахунок треба через 30 днів

15-річна киянка Олександра Куліш підключилася на "Вільний life:)". Тепер спілкується з друзями безкоштовно.

— Я не перша в нашому класі купила цей пакет, — розповідає Олександра. — Однокласниці вже кілька днів без кінця теревенять по мобільних. У тарифі немає плати за з"єднання.

У продажу — два стартові пакети "Вільний life:)". Один коштує 10 грн, із них п"ять опиняється на рахунку. Другий пакет обійдеться у 25 грн. Вони ж залишаться на рахунку. Протягом місяця оператор не бере плати за з"єднання. Але за 30 днів треба знову внести суму від 25 грн. Інакше з"єднання коштуватиме 25 коп. Кожне поповнення рахунку дозволяє відправляти 50 безкоштовних СМС на будь-якого українського оператора. 10 хвилин з номерами life:) можна говорити безкоштовно. Потім зв"язок переривається. Дзвінки на стаціонарні телефони й номери інших операторів обійдуться в одну гривню.

Абоненти life:) можуть перейти на пакет "Вільний life:)", набравши *141# та натиснувши кнопку виклику. Заміна тарифного плану коштує 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Поповнювати рахунок треба через 30 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути