середа, 08 жовтня 2008 12:00

Opera Software випустила нову версію браузера Opera

Сьогодні OperaSoftware повідомила про вихід нового браузераOpera 9.6 з покращеною продуктивністю і гнучкістю вбудованого поштового клієнта, а також додаванням нових функцій в безкоштовний сервіс синхронізації - OperaLink. Opera 9.6 доступна для безкоштовного завантаження з офіційного веб-сайту Opera.

Серед новинок Opera 9.6 компанія-розробник виділяє розширені можливості OperaLink: Opera тепер дозволяє вам мати доступ до пошукових ресурсів і історії відвідин також, OperaLink синхронізує замітки, що зберігаються в браузері, закладки, вміст швидкого набору і особистої панелі. А також оптимізований поштовик OperaMai, що отримав новий "Економічний режим", дозволяє завантажувати повідомлення швидше, коли пропускна спроможність вашого з"єднання обмежена.

"Ми віримо в те, що Інтернет може бути доступний людям в будь-якому місці, - сказав Йон фон Течнер, виконавчий директор OperaSoftware. - Люди використовують Opera тому, що цей браузер адаптований до їх потреб, і ми з радістю продовжуємо дану традицію і сьогодні. Наш покращений поштовий клієнт став ідеальним засобом комунікації. OperaLink надає велику гнучкість, дозволяючи перенести свій досвід роботи в інтернеті на будь-який інший комп"ютер. Новий реліз Opera 9.6 дає більшому числу людей у всьому світі додаткові мотиви зробити вибір на користь Opera."

Браузер Opera 9.6 доступний для багатьох операційних систем, включаючи Linux, Mac і Windows, а також володіє інтерфейсом, переведеним на більш ніж 38 мов, повідомляє Cybersecurity.ru.

Зараз ви читаєте новину «Opera Software випустила нову версію браузера Opera». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути