середа, 09 січня 2013 10:02

Найщасливіший чоловік на Землі впав з літака на копицю сіна
5

Фото: Фото: drunov.ru

Найщасливіша людина на Землі живе у Хорватії. Цього фаворита фортуни звуть Франо Селак. У свої 80 років Франо шість разів тікав з лап смерті, а недавно ще й закріпив своє звання "щасливчика" виграшем у лотерею, який склав майже 1 мільйон доларів

З вигляду Франо такий же, як і його восьмидесятилітні однолітки, проте мало кому з його покоління довелося пережити й дещицю того, що випало на долю колишнього вчителя музики з Хорватії. Так у 1962 він вперше потрапив у халепу несумісну з життям: поїзд, на якому Франо їхав з Сараєво в Дубровнік зійшов з рейок і впав у зимове озеро, покрите льодом. 17 осіб загинуло, але Франо лише пережив шок і зламав руку.

Рівно через рік чоловік пережив авіакатастрофу: в літаку відкрився люк, через що 19 пасажирів випало в повітря і розбилося. Серед постраждалих опинився і Франо, однак, знову ж завдяки щасливому випадку, хорвату вдалося приземлитися на величезну копицю сіна.

У 1966 і 1970 Франо Селак потрапив у жахливі дорожні аварії, в яких дивом залишився живий. У 1973 ледь не загинув від вибуху власного автомобіля, а в 1995 в Загребі Франо збив автобус.

Нещодавно ж доля все ж вирішила зробити йому подарунок за його стійкість, і сім років тому Франо виграв майже 1,000,000 в лотерею, хоча купив лотерейний квиток вперше у житті.

До недавнього часу "щасливчик" радів життю, проводячи дні в котеджі на власному острові, проте незабаром він зрозумів, що "за гроші щастя не купиш", тому він продав свій будинок, роздав багатство друзям, рідним і повернувся у батьківський дім, який розташований у центральній Хорватії.

"Я в шоці, коли люди кажуть, що я щасливчик, - ділиться досвідом Франо Селак. - Навряд чи всі перепетії, в яких мені довелося побувати, можна назвати щастям! Одна моя участь у всіх цих нещастях - це скоріше трагедія ніж успіх! А гроші також не мають для мене особливого значення. У моєму житті вони нічого не змінили ".

Зараз ви читаєте новину «Найщасливіший чоловік на Землі впав з літака на копицю сіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути