четвер, 13 червня 2013 12:41

На в'їзді до рідного села „Лісапетного батальйону" встановили знак із велосипедом
7

Фото: Фото: Андрій Янович

Після перемоги „Лісапетного батальйону" на телешоу „Україна має таланти", в селі П?ятничани, Чемеровецького району Хмельниччини, де живуть більшість учасників колективу, встановили в?їздний знак з зображенням велосипеда та баяна. Монумент в жовто-блакитних тонах завершують монтувати біля повороту з центральної траси до П?ятничан.

Кошти на його виготовлення виділило місцеве фермерське підприємство, таким чином привітавши земляків з перемогою. Окрім велосипеда та музінструменту на знаці зображена корова та трактор, що символізує аграрний розвиток села. Монтаж мають завершити до 16 червня. В цей день в місцевому клубі відбуватиметься потрійне святкування: Дня села, двадцятиріччя народного колективу „Бабине літо" та перемогу на телешоу колективу „Лісапетний батальйон", що став наступником „Бабиного літа".

„Зараз в клубі тривають останні приготування до святкування. Завершуємо формувати виставку, присвячену історії „Бабиного літа". На святкування запросили наших знайомих – Володимира Литвина, подружжя Супрунів, нардепа від нашого округу. Януковича не запрошували, бо ми з ним особисто не знайомі", ? розповіла Gazeta.ua лідер „Лісапетного батальону" Наталія Фаліон.

Попри те, що кожному з учасників колективу гроші не завадять, артисти вирішили не брати собі ні копійки з отриманих за перемогу на телешоу грошей. Більшість суми витратять на будівництво церкви в П?ятничанах. Частину віддадуть на три храми в сусідньому селищі Скала-Подільська, звідки родом кілька учасників колективу.

„Скільки саме грошей даватимемо кожном храму - визначимо після того, як отримаєм їх. Наразі тільки створюють рахунок, на який їх передаватимуть. Робитимуть це трьома частинами. Спочатку має надійти 240 тисяч. Ми витратим їх на закупку цегли для нової церкви", ? каже Фаліон.

З виграного мільйона колектив отримає близько 800 тисяч. Решту – заберуть в держбюджет в якості податку.

Зараз ви читаєте новину «На в'їзді до рідного села „Лісапетного батальйону" встановили знак із велосипедом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути