вівторок, 17 січня 2012 10:41

На велосипеді художник возить кухню, туалет і ліжко
6

Фото: Фото: Jay Nelson

Американець побудував будинок на колесах електричного веломобіля. Свою машину Джей Нельсон назвав іменем однієї з головних визначних пам'яток міста, в якому живе. Так в Сан-Франциско з'явилися ще одні "Золоті ворота".

Апарат Golden Gate нічим не схожий на свого іменитого тезку. Це не просто електричний веломобіль, а кемпер, тобто машина для подорожей, в якій можна жити. Тут є кухня з мийкою, плитою та холодильником, туалет і ліжко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Ганшин змайстрував веломобіль

Як розповідає сам художник, при виготовленні "Золотих воріт" він використовував частини велосипеда, фанеру, скло, епоксидну смолу і скловолокно. Заряду акумулятора вистачає на 16 км пробігу зі швидкістю до 32 км / год.

Нельсон пристрасно любить дерево і геодезичні куполи. І те й інше проходить червоною ниткою через усю творчість Джея: чи то катер-кемпер, чи магазин для серферів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У швейцарських озерах плавають автомобілі-амфібії

Усі органи управління художник розмістив на дерев'яному кермі прямокутної форми, а водій сидить на підлозі, схрестивши ноги, повідомляє DVICE.

Зараз ви читаєте новину «На велосипеді художник возить кухню, туалет і ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути