четвер, 29 грудня 2011 10:45

Новий причіп перетворює будь-який велосипед на електробайк

Причіп, який будучи закріпленим на задньому колесі звичайного велосипеда, перетворює його в електробайк, створили умільці компанії Ridekick. Пристрій коштує набагато дешевше будь-якого випущеного на ринок електричного велосипеда.

Причіп важить 18 кілограмів, з яких 8,5 кг забирає акумулятор. Усередині нього знаходиться мотор на 500 ват (приблизно одна кінська сила), який "підштовхує" заднє колесо, полегшуючи поїздку на двоколісному залізному коні, наприклад, в гору або зовсім позбавляючи велосипедиста необхідності крутити педалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий пристрій перетворює інвалідне крісло в електромобіль

Акумулятор, що перезаряджається ємністю 12 ампер-годин забезпечує максимальну швидкість 30,6 кілометрів на годину і покриття відстані 19,3 кілометри. Управління мотором здійснюється з рукояток велосипеда (до них підводяться спеціальні кабелі).

Причіп Ridekick додає велосипеду метр довжини, ширина візка - 61 сантиметр, висота - 41 сантиметр. Пристрій від компанії Ridekick легко кріпиться та знімається з заднього колеса. Тобто велосипедист за бажанням завжди зможе позбутися "помічника".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британка перетворює непотрібну макулатуру в одяг, техніку та аксесуари

Причіп обійдеться покупцям в $ 700. Недешево, але це значно менше тієї суми, що могла б бути витрачена на покупку електробайка (цінник у даному випадку іноді доходить до декількох десятків тисяч доларів США).


Зараз ви читаєте новину «Новий причіп перетворює будь-який велосипед на електробайк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути