четвер, 12 вересня 2013 11:51

Культуристка без рук стала чемпіонкою з бодибілдингу
7

Безрука культуристка, яка навіть не може підняти штангу, завоювала престижний кубок. 37- річна Барбі Томас втратила руки, коли їй було два роки. Вона залізла в трансформатор поруч з будинком і схопила дроти. Ток спалив її руки до кісток і їх довелося ампутувати. Але це не завадило їй виконувати роботу по дому. Мало того, Барбі нещодавно в черговий раз стала чемпіонкою з бодібілдингу.

"Після того, як я втратила руки, моя мама просто божеволіла, - розповіла Томас виданню Huffington Post . - Але я обняла її ногами і сказала, що все буде добре. Я думаю, що мені легше було адаптуватися через те, що я була досить маленькою, щоб звикнути до життя без рук".

І, дійсно, зараз Барбі робить майже все, що і людина з двома руками. У тому числі водить машину, готує їжу і навіть пише електронні листи. Навіть у підлітковому віці Барбі брала участь у змаганнях з плавання, танцювала і навіть грала у футбол. А з 2000 року вона захопилася культуризмом, мріючи одного разу стати чемпіонкою в цьому виді спорту.

"Коли я вперше вирішила зайнятися бодібілдінгом і захотіла взяти участь у змаганнях, організатори говорили, що у мене не буде шансів перемогти. Це дуже зачепило мене", - говорить Барбі Томас. Першу перемогу вона здобула, коли була лише єдиним учасником - жінкою. Але в 2012 році вона вже змогла обійти п'ять дівчат- конкуренток і завоювати золото.

А цього року, визнається Барбі, конкуренток було більше і виграти у них було важче. Підштовхував її до перемоги ще той факт, що у жовтні минулого року вона розлучилася з чоловіком. Барбі переживала за двох дітей, 13 і 17 років, які залишилися вдома з її мамою. На додаток до культуризму Барбі Томас підробляє моделлю і сподівається знятися в кіно, зазначивши, що багатьох людей без кінцівок запрошують до Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Культуристка без рук стала чемпіонкою з бодибілдингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути