Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2011 12:09

Киргизстанець зубами протягнув 12-тонний автобус на 33 метри
6

Фото: Фото: Reuters

Сьогодні, 28 листопада, 35-річний киргизстанець Нурлан Алішеров протягнув 12-тонний автобус на 33 метри. Також Алішеров розгриз 50 волоських горіхів за 1 хвилину і 33 секунди, проніс 55-кілограмову людину на стільці на 120 метрів і висмикнув із соснової палиці 20 цвяхів за 60 секунд. Усе це він зробив за допомогою сили своїх зубів. Про це пише www.knews.kg.

Усі рекорди він присвятив інавгурації президента Киргизької Республіки. Також до цієї події він спробує зубами протягнути літак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 41-тонне спецавто богатир Назар Павлів протягнув майже 9 метрів

"Авіакомпанія "Киргизстан" уже виділила один літак. Зараз ми чекаємо офіційного пропуску на територію аеропорту "Манас". Я не знаю, наскільки Нурлан зможе протягнути літак, але ми обов'язково незабаром це організуємо", - сказав Максат Чакієв, президент Фонду розвитку та співробітництва (ФРС), що представляє інтереси киргизстанського силача Нурлана Алішерова.

На думку осіб, які підтримують ініціативу богатиря, є передумови, що гарантують зарахування Нурлана в Книгу рекордів Гіннеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миргороді прогулялися фермери-богатирі: тягли пожежні машини, носили 70-кілограмові мішки

"У Книзі рекордів Гіннеса, приміром, немає фактів протягування предмета зубами. І Нурлан є інвалідом 3 групи - відсутня 1 нирка, що підвищує його унікальність", - вважають організатори.

Нагадаємо, Нурлан Алішеров уперше здивував киргизстанців 31 серпня на святкуванні Дня незалежності республіки, протягнувши по площі Ала-Тоо зубами кортеж із 20 автомобілів загальною масою 30 тонн, повідомляє news.mail.ru.


Зараз ви читаєте новину «Киргизстанець зубами протягнув 12-тонний автобус на 33 метри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути