пʼятниця, 22 липня 2011 21:01

Силач з Івано-Франківська протягнув 45-тонний тепловоз із людьми

Автор: Фото: Ксенія Ліщинська
 

Іванофранківець Назар Павлів встановив черговий рекорд України, протягнувши на своїх плечах 42-тонний тепловоз із людьми на 10 метрів 88 сантиметрів за одну хвилину.

Цього разу спортсмен перевершив сам себе, адже побив свій торішній рекорд, уже записаний до Книги рекордів України. Нагадаємо торік разом із Романом Шмігельським на івано-франківському летовищі він протягнув 15-тонний військовий літак-винищувач МІГ-29. Цього разу Назар випробував свою силу на знаменитому "Карпатському трамваї" у селищі Вигода Долинського району.

Оскільки тепловоз та один вагон богатир протягнув легко, приєднали ще два вагони. Загальна вага становила 42 тонни, а разом із пасажирами майже 45 тон.

Як поінформував Назар Павлів, він надішле до Книги рекордів України фото- та відеоматеріали для фіксації свого досягнення.

"Треба просто щодня й систематично тренуватися. Якщо хтось думає, що місяць занять у спортзалі, зробить з нього силача, то дуже помиляється", - зауважив рекордсмен.

Зараз ви читаєте новину «Силач з Івано-Франківська протягнув 45-тонний тепловоз із людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути