пʼятниця, 20 серпня 2010 14:04

Дмитро Халаджі встановив новий рекорд України

Дмитро Халаджі встановив новий рекорд України

Відомий донецький силач Дмитро Халаджі встановив і зафіксував новий рекорд України - "Розтяжка автомобілями". Про це повідомили УНІАН у прес-службі Донецької облради.

Вчора, 19 серпня під час культурно-спортивного свята у місті Комсомольськ Старобешівського району Халаджі встановив рекорд України "Розтяжка автомобілями" - протягом кількох секунд атлет утримував на ланцюгах 4 автомобілі, які роз"їжджалися в протилежних напрямах від спортсмена.

Суть нового рекорду полягала у тому, що спортсмену вдалося утримати автомобілі, не давши їм змоги зсунутися з місця.

За словами рекордсмена, підготовку до цього силового номера він здійснював "протягом 13 років, спочатку перетягував групи людей по 25 осіб з кожної сторони, потім тренувався, перетягуючи коней, і от зараз дійшла черга до автомобілів".

У прес-службі відзначили, що у цьому спортивному святі взяли участь голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький, голова Старобешівської райдержадміністрації Василь Панько, начальник управління фізкультури і спорту облдержадміністрації Віктор Кірбаба.

Керівники області привітали атлета з новим силовим рекордом.

"Я радий брати участь у цьому прекрасному заході. Переконаний, що мій друг Дмитро Халаджі встановить ще не один рекорд. Донецька обласна рада надаватиме йому підтримку, оскільки в його особі популяризується здоровий спосіб життя, як в регіоні, так і в країні", - сказав глава облради. При цьому він додав, що "найближчим часом Донецька обласна рада разом з Дмитром Халаджі проведе низку спортивних заходів".

У прес-службі облради також повідомили, що наступного тижня Халаджі у рамках проведення "Днів культури України" покаже свої силові номери у Туреччині.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Халаджі встановив новий рекорд України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути