понеділок, 08 серпня 2011 15:03

Індійський чиновник 6 років бігає задом наперед

Індійський чиновник 6 років бігає задом наперед

Співробітник індійського МВС Пуран Чанд протягом шести років тренується в бігу задом наперед в надії виграти золоту олімпійську медаль. За цей час він подолав 1,5 тис. км.

"Я почав так бігати взимку 2005 року. Регулярно тренуюсь по вихідних і святах, сподіваюсь взяти участь в олімпійських змаганнях з бігу задом наперед і виграти для своєї країни золоту медаль", - сказав Пуран Чанд.

За його словами, за шість років незвичайних тренувань він подолав у цілому 1,5 тисячі кілометрів і не збирається зупинятись на досягнутому. Чиновник вважає, що може претендувати на золоту медаль, якщо цей біг зроблять олімпійським видом спорту.

"Я працюю в міністерстві внутрішніх справ, і з понеділка по п'ятницю перебуваю в конторі, але у вихідні та на свята із задоволенням бігаю задом наперед", - сказав Чанд.

Клуби любителів подібного бігу існують в декількох країнах Західної Європи, але в Індії крім Чанда ніхто цим спортом не захоплюється. Ентузіасти бігу вперед спиною називають своє захоплення ретробігом і вважають, що він корисніший ніж звичайний біг, тому що завдає менше навантаження на колінні суглоби.

Невідомо, чи увійде колись біг спиною наперед в програму Олімпійських ігор.

Крім бажання стати відомим і принести славу своїй країні Чанда закликає до екологічного мислення. Свої тренування він проводить під лозугнгом: "Будь ласка, садіть більше дерев, щоб зупинити глобальне потепління", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Індійський чиновник 6 років бігає задом наперед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути