понеділок, 24 грудня 2012 03:34

Хто заробляє на новорічних святах?

Хто заробляє на новорічних святах?
ФОТО: forum.kalush.info

І навіть на Новому році можна добряче заробити. Адже у переддень новорічних свят роботодавцям особливо потрібні ті, хто вміє розважати й веселити.

Актори, аніматори, співаки, танцюристи, хостес — їх шукають як на тимчасову, так і на постійну роботу. Деякого навіть обіцяють забезпечити житлом і харчуванням.

Акторам, масовикам-витівникам і іншим творчим особистостям у переддень Нового Року найпростіше влаштуватися Дідом Морозом. По одній з вакансій, здобувач має мати вік від 25 до 50+ років і, бажано, досвід роботи на подібних заходах. Серед інших вимог зазначені добре поставлений голос, відмінні вокальні дані, почуття ритму, почуття гумору й відсутність шкідливих звичок.

Здобувач повинен мати власну програму як мінімум на 20 хвилин (конкурси, новорічні жарти, тости), костюм, палицю і, по можливості, інші атрибути. Важливо мати машину для поїздок на корпоративи, хоча бензин оплачує роботодавець. Снігурку роботодавець надає "на вибір".

Замість класичної Снігурки, роботодавці воліють бачити на корпоративах танцівниць. Іноді шукають не одну кандидатку, а дует або навіть шоу-балет. Роботу надають як в Україні, так і за кордоном — від Італії й аж до Південної Кореї. Крім танців в обов'язки танцівниці іноді входить спілкування із клієнтами на загальнокультурні теми, а від непристойних пропозицій роботодавець зобов'язується її захищати. Оплата на такій вакансії може бути дуже високою — від тисячі євро, а може прямо залежати від відпрацьованих номерів.

Вимоги високі: у танцівниці має бути своя власна програма, вона повинна бути готова до переїзду й досить спартанських умов: робоча ніч з 23:00 до 5:00, проживання в одній кімнаті з колегою тощо.

Експерти констатують, що зараз різко виріс попит на аніматорів. Наприклад, такого масовика-витівника шукають у Донецьку для роботи на льодовій ковзанці. Оплата не надто висока: 150 грн на день.

Зараз ви читаєте новину «Хто заробляє на новорічних святах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути