середа, 19 грудня 2012 17:11

На новорічну вечірку вдягають чорну обтягуючу сукню і високі чоботи

На новорічну вечірку вдягають чорну обтягуючу сукню і високі чоботи
Фото: lady.tochka.net

Новий рік — радісне свято, під час якого можна дозволити собі експерименти в одязі, - впевнена столичний дизайнер і майстер із пошиття одягу Анна Матюшенко. У коментарі кореспонденту Gazeta.ua дає поради, що вдягти на новорічні свята.

"Якщо святкуватимете у нічному клубі чи просто в колі друзів, підійде чорна міні-сукня і високі чобітки, теж чорного кольору. До такого вбрання можна легко підібрати будь-які прикраси. Бажано — найяскравіші. Актуальним також буде яскраво-червоне намисто. На голову можна одягти маленьку червону шапочку Сант-Клауса. Але важливо, щоб із елегантною обтягуючою сукнею шапка не виглядала надто громіздко. Треба підібрати таку, що буде маленького розміру. Це здебільшого "символічні" шапки, які не гріють, а лише виконують функцію декору".

"Прийом у посольстві, пишний бал або вишукана новорічна вечеря із бізнес-партнерами означає, що вдягтися туди треба дуже елегантно. Чоловік має одягти сорочку і краватку, інколи запрошуюча сторона заздалегідь просить вдягти смокінг".

"Жінка на такому святі має бути у вишуканій вечірній сукні, - зазначає дизайнер, - збираючись на такий захід, не варто вдягати дешеву біжутерію. Краще — справжні коштовності. Якщо не маєте таких, але хочете справити гарне враження, не соромтесь позичити сережки з діамантів у подруги."

"До вечірньої сукні "до підлоги" практично усім жінкам середньої статури добре пасують довгі рукавички до ліктя. Такі зараз дуже популярні. Колір рукавичок має бути максимально наближеним до кольору сукні. Слід пам'ятати, що рукавички знімають, коли сідають за стіл".

"Значно простіше приготувати вбрання для домашнього свята. На нього достатньо просто вдягти симпатичну сукню, яка є у вас у шафі. Але важливо, щоб вбрання не виглядало вульгарно. Добре, якщо сукня буде довжиною до коліна, із невеликим вирізом. Перед новим роком краще купити нове вбрання, в якому родичі вас іще не бачили", - додає Анна.

"Не варто йти на свято у джинсах і брюках. Їх краще носити у будні, а на свято дозвольте собі одягтися дійсно святково. Замість сукні можна підібрати спідницю і блузку, а до них — яскраве намисто. Новорічне вбрання має бути максимально зручним, якщо під час свята будете танцювати".

 

Зараз ви читаєте новину «На новорічну вечірку вдягають чорну обтягуючу сукню і високі чоботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути