вівторок, 02 вересня 2008 12:27

До чого веде заборона на секс

До чого веде заборона на секс
Програми, які пропонують повне утримання від сексу з метою запобігти сексуально-ризикованій поведінці показують свою повну неспроможність, вважають дослідники. Оксфордський університет зробив огляд 13 досліджень подібних програм серед більше 15,000 підлітків і молодих людей у віці від 10 до 21 року. Програма утримання від сексуальної активності до шлюбу дуже популярна в США і почала завойовувати популярність в Європі.

Проте останні дослідження показують, що проходження через програму, яка закликає утриматися від статевого життя ніяк не впливало на вік вступу до перших інтимних відносин, частоти незахищеного сексу і кількості партнерів. Більш того, деякі дослідження показали, що учасники такої програми починали статеве життя в аналогічному віці, але частіше хворіли інфекціями, що передаються статевим шляхом або вагітніли.

На противагу, програми, які пропагували використання контрацептивів, понизили кількість інфекцій, що передаються, серед учасників. На думку фахівців, такі програми можуть тільки нашкодити тим, що позбавляють молодь знань про те, як можна запобігти ризику для власного здоров"я, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «До чого веде заборона на секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути