середа, 17 серпня 2011 17:39

Дизайнери пропонують робити календарі з чорнила, магнітів і сірників
15

Календар-повітряна куля
Фото: Фото: adme.ru
Магнітний календар
Магнітний календар
Магнітний календар
Календар-футболка

Сайт adme.ru зробив добірку найбільш творчих календарів, з якими їх дизайнери й розробники вигравали фестивалі та конкурси з креативу.

Для підрахунку днів і місяців, а також років, дизайнери пропонують використовувати різні предмети і найвіртуозніші варіанти розміщення.

Так, наприклад, календар може стати частиною інтер'єру в приміщенні - шпалерами. Таке втілення "лічильника" днів створило німецьке агентство SCHOLZ & FRIENDS HAMBURG для виробника німецьких фарб. Це найбільший настінний календар у світі. Кожен місяць, змінюючи колір сторінки, календар стає оригінальним елементом інтер'єру офісу або будинку.

А в Іспанії дизайнер Оскар Діаз спроектував календар Ink Calendar, який використовує капілярну дію чорнила, що поширюється через папір, аби показати дату.

Календар, крім своєї основної функції, як уже зазначалось, може мати й додаткові можливості. Студія графічного дизайну Юрія Гуцуляка запропонувала використовувати календар як сірникову коробку. З цією креативною формою перевтілення і почався переможний "хід" студії міжнародними рекламними фестивалями.

Цікава та зручна форма для календаря - магніти. Вони можуть кріпитись, наприклад, до холодильника. До того ж, магніти можуть бути двосторонні: на одній стороні намальована дата, а на іншій - "послання" господарям типу "Dead line", "Вдома", "Січень" і т. д.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери пропонують робити календарі з чорнила, магнітів і сірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути