понеділок, 31 січня 2011 14:19

Гравці збірної України позували для календаря з оголеними торсами (ФОТО)

 

У продаж надійшов офіційний календар ФФУ. Гравців національної збірної можна побачити в дещо незвичному ракурсі.

Задля цього була влаштована спеціальна фотосесія, результатом якої її учасники залишилися задоволеними. Сподіваємося, отримаєте задоволення й ви, шановні вболівальники.

"Для нас, футболістів, головна справа ? це саме гра і підготовка до неї, але було дуже приємно відчути себе в іншій іпостасі, ? каже один із героїв фотосесії Артем Федецький. ? Довелося побувати в ролі актора, зіграти емоції ? так, щоби було правдиво.

Мені сподобався контраст чорно-білого фото і яскравих синьо-жовтих барв національного стяга на наших обличчях. Як на мене, вийшло й оригінально, й патріотично".

"Календар сподобався, ? підтримує партнера по збірній Дмитро Чигринський. ? Оригінальним видається рішення надрукувати фото у чорно-білому кольорі.

Це підсилює характер персонажів. Зйомки під час збору запам'яталися, хоча для багатьох це була не перша фотосесія. Позувати з оголеним торсом особисто мені поки не доводилося.

Фотографи зробили все професійно: хлопці жартували, просили виявити себе у різних настроях, що лише підсилювало задоволення від незвичної роботи. Її підсумком і став календар, що, сподіваюся, сподобається вболівальникам".

Наступного тижня збірна Україна проведе свої перші товариські матчі в цьому році.

У рамках міжнародного турніру на Кіпрі команда Юрій Калитвинцева 8-го лютого зіграє зі збірною Румунії, а на наступний день поміряється силами або з кіпріотами, або зі шведами.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної України позували для календаря з оголеними торсами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути