Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2010 08:56

Аргентинські художники надрукували календар з голою Барбі (ФОТО)
16

Mattel, компанія-виробник ляльок Барбі, заявила про намір подати до суду на двох аргентинських художників. Як повідомляє Orange News, фірма вирішила звернутися до суду після того, як художники Брено Коста і Гільєрмо Соусу надрукували календар, в якому гола Барбі зображена разом з іншою лялькою у відвертих позах.

Як пояснили самі художники, зміст цього календаря повинен донести до покупців послання про те, що у сучасному світі за допомогою сексу можна продати все що завгодно. При цьому Коста і Соусу зазначили, що календар був випущений спільно з фірмою Matchbox (компанією володіє Mattel).

Інформацію про спільну роботу Matchbox з аргентинськими художниками компанія-виробник Барбі не прокоментувала, проте досить критично відгукнулась про результати цієї творчості.

"Ми не хочемо, аби Барбі зображалася таким чином, особливо з нашим логотипом", - зазначила представниця фірми Стефані Вегенер.

Чи збирається компанія відсудити у художників компенсацію або просто домогтись заборони на продаж календаря, не уточнюється.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Аргентинські художники надрукували календар з голою Барбі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути