Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 17:33

"Дівчат, що ходять на підборах, треба жаліти" - хлопець грав у петанк на шпильках
22

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

30 липня о 17.00 на вінницькій набережній 8 команд змагались у гру петанк, або французькі кулі. Гра полягає у точному киданні 12 куль з певного місця до основної кульки, кашанат. Команда складається з 3 осіб, по черзі кидають 2 кулі. Водночас намагаються вибити кулі конкурентів, які відрізняються розміткою.

За словами організатора та ведучої конкурсу Яни Слободяник, основна інтрига конкурсу полягає в тому, що грати потрібно на підборах.

"На вінницьких пляжах ми вже проводили чемпіонати з петанку. Але босоніж грати набагато легше. Ми ускладнили задачу. Заявки подали 8 команд", - сказала вона.

Серед учасників був один хлопець. Виступав у білих босоніжках своєї дівчини Наталії Ільніцької. Обоє вчаться у Вінницькому кооперативному коледжі.

"Програв Наташі спір, тому мусив одягнути шпильки. Тепер розумію, що на підборах ходити важко. І дівчат треба жаліти", - зізнався Олександр Степанюк.

"Казав, що на каблуках ходити легко, мене заставляв взувати підбори. Бо я більше люблю спортивний стиль, щось зручне і на низькому ходу. А тепер Саша обіцяв, що буде мене на руках носити. Босоніжки на 2 розміри менше, але Саша вліз. Це мої випускні зі школи, я вже в них не ходжу. Тому сказала, щоб не хвилювався, якщо раптом каблук зламає", - сміялась Наталія.

Чемпіонат виграла команда "Віннери" у складі Олександра Степанюка, Наталії Ільніцької та Діни Богачук. Їм вручили кулони із зображенням туфельки, сонцезахисні окуляри.

"Також влаштували нам годинне катання на лімузині і фотосесію. Нам дуже сподобалось. Їздили по Вінниці разом з командою "Неперевершені" . Дівчата випередили нас по кількості очок, але нам віддали перемогу, тому що це була команда організаторів. І у французькі кулі вони вже 2-й рік грають. А ми — лише 2-й тиждень. Вони наголосили, що так буде справедливо", - розповіла Ільницька.

Траву на газоні спеціально вистригли для гри. Чемпіонат провели за рахунок спонсорських коштів.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчат, що ходять на підборах, треба жаліти" - хлопець грав у петанк на шпильках ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути