вівторок, 25 червня 2013 15:16

Модельне бієнале пройшло під знаком довгих ніг
32

Фото: Фото: Тарас Подолян

Минулого тижня в Києві пройшло модельне бієнале "World Models Market". Більше тисячі моделей з України та Росії проходили кастинги в модельні агентства Європи, Азії та Америки.

"Наша ціль — знайти нові обличчя, які ми називаємо фреш-обличчя для роботи із всесвітніми дизайнерами", - каже Анна Соколова, виконавчий директор World Models Market.

Два дні в готелі "Хаят" найкращі менеджери модельних агентств шукали нові обличчя.

Всі дівчата на кастинги прийшли на високих підборах, в коротких шортах або спідницях і майках. На обличчі мали легкий мейк-ап. Волосся розпускали.

"Інакше ніхто уваги не зверне уваги. Ріст моделі має бути не менше 175, але увагу звертають на вищих дівчат. Тому всі сьогодні намагаються показати себе в найкращому товарному вигляді, так би мовити. Сильно фарбуватися не варто, бо менеджерів цікавлять природні риси обличчя. А ще краще, коли обличчя моделі буде якомога простішим. Бо моделі не себе треба продавати, а товар. Саме він має привертати увагу, а не зовнішність", - ділиться досвідом одна з учасниць Катерина з Чернівців.

Під кінець кастингів моделі знімають із ніг туфлі і їдять їжу із фас-фудів на лавочках біля "Хаяту".

Зараз ви читаєте новину «Модельне бієнале пройшло під знаком довгих ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути