Ексклюзиви
середа, 26 червня 2013 17:13

Під джинси-бойфренди найкраще пасуватиме взуття на підборах
7

Фото: Фото: Галина Остаповець

Цього сезону в моду ввійшли джинси-бойфренди. Стилісти називають їх "джинсами мого хлопця". В столичних магазинах ціна на них починається від 499 грн.

"Такі джинси в жодному разі не повинні бути декоровані, це ж чоловічі брюки! По-друге, носити їх варто на пару розмірів більше, але ніяк не в обтяжку. Жінкам з повними стегнами вони не личать, оскільки в них вони виглядатимуть на кілька розмірів більше. Цього сезону наймодніші джинси-бойфренди з потертостями і прорізами. Одягати їх слід із взуттям на підборах і жіночними блузами. Це додасть образу жіночності та витонченості. Для практичності допускається надіти взуття на танкетці. Це теж красиво", - каже дизайнер Тимур Гучкаєв.

Джинси-бойфренди мають прямий перехід від талії до стегон. Тому вони складають враження, наче спадають із стегон.

"Головний мінус моделі, що вона не робить компліментів фігурі. Ноги будуть виглядати такими, як вони є, або ж додадуть кілька кілограмів вашим стегнам. Взуття на підборах зробить вас стрункішою, а от плоска підошва укоротить ноги. Чим витонченіше буде модель туфель, як мінімум, потрібні шпильки, тим більш жіночно виглядатимуть щиколотки. До такого образу найкраще пасуватиме облягаючий топ і жакет", - зазначив дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Під джинси-бойфренди найкраще пасуватиме взуття на підборах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути